Katja Saksida

“Sram me je bilo, da so morale stranke čakati ogromno časa, ko sem pisala račune na roko. Vezana knjiga računov je lahko nočna mora.”

Katja Saksida je lastnica modernega frizerskega salona, ki ga odlikuje izrazito oseben pristop. Katja in njeni zaposleni se, po besedah njihovih strank, posvetijo vsakemu delu tvojega lasišča. Vse za njihovo največjo zadovoljstvo.

Katja je bila ena izmed prvih uporabnic Saopnet POSa. Prednost, zaradi katere je začela uporabljati Saopnet POS, je bila ravno enostavno in hitro izdajanje računov.

“Uporabljala sem vezano knjigo računov. V 21. stoletju je ročno prenašanje vezanih računov prav smešno,” opisuje Katja postopek, ko je morala najprej napisati račun v vezano knjigo računov, nato pa to še fizično odnesti k računovodskemu servisu. Ker ji zaradi Saopnet POSa tega več ni potrebno opravljati, lahko svoj čas posveti svojim strankam in nenehnemu izboljševanju svojega posla.

“V 21. stoletju je ročno prenašanje vezanih računov prav smešno.”

Katja je prav tako navdušena nad dnevnimi poročili, nad katerimi ima s Saopnet POS popoln pregled. “Dnevna poročila lahko pogledam kadarkoli in kjerkoli. Tako mi nič ne uide.”

“Ker strmimo k odličnosti in se vseskozi moderniziramo, je uporaba takšnega programa edini logičen korak.”