V naših pisarnah se pripravlja nekaj novega

O tem smo doslej govorili le z redkimi. Do zdaj smo bili pravzaprav dokaj skrivnostni, zato danes toliko bolj ponosno najavljamo, da se bo našim produktom, ki jih uporablja že prek 30.000 uporabnikov, kmalu pridružil tudi nov – POS.

POS ali Point-Of-Sale je namenjen vsem, ki se vsakodnevno srečujejo z osebno prodajo svojih izdelkov in storitev. Trgovci, lastniki salonov, gostinci, vsi, ki iščete enostavno in prijazno rešitev, ki vam bo pomagala pri uspešnem in učinkovitejšem opravljanju vašega posla.

Saop Pos

Do odločitve za razvoj POS-a nismo prišli po naključju

Našim uporabnikom bi radi bili v oporo in pomoč ob vsakem koraku poslovanja. Želja po zagotavljanju potrebnih orodij za uspeh podjetnikov nas je gnala naprej in vodila v odločitev za razvoj POS-a.

Našim ciljem smo zdaj resnično blizu. POS dobiva tisto pravo podobo, za katero smo trdo delali. Prvi produkt je pravzaprav že v testiranju – s tem dobivamo pristni odziv zgodnjih uporabnikov, da lahko POS dodatno izboljšujemo, saj nam je resnična uporabnost najbolj pomembna.

saop pos frizer

Želimo, da ste del naše zgodbe in nastajanja novega produkta. Pridružite se nam na naši poti in soustvarjajte naš produkt!

O vseh pomembnih mejnikih, napredku vas bomo redno obveščali. Da pa česa ne zamudite, se ne pozabite prijaviti na naše elektronske novičke. Poleg novičk o napredku POS-a vam bomo pošiljali še uporabne nasvete, ki vam bodo pomagali pri uspešnem razvoju vašega posla. Se vidimo!

 

Ti je bila objava všeč?
Prijavi se na naše e-novičke in nikoli ne zamudi objave novih uporabnih vsebin!