VDC Zagorje ob Savi

“Saopnet POS je preprost, uporabniku prijazen in uporaben! Najbolj hvaležni smo za uspešno sodelovanje s svetovalci iz Saopnet POS.”

“Saopnet POS uporabljamo v času testiranja te rešitve vzporedno. Ugotovili smo, da se z uporabo izjemno poenostavi gotovinsko poslovanje, poleg tega pa nam uporaba te opreme omogoča večjo preglednost in transparentnost.”

VDC Zagorje ob Savi je dobro uveljavljen regijski zavod, ki že 31 let opravlja storitev vodenja, varstva in zaposlitve pod posebnimi pogoji za zasavske občine. Za uspešno in učinkovito delovanje potrebujejo zanesljiv sistem z močno podporo v ozadju, ki bo na voljo za pomoč, ki jo utegnejo potrebovati.

“Največ težav sta nam povzročala natačnost in čas. Ročno delo je namreč resnično zamudno, prav tako pa je včasih prihajalo do napak pri preračunavanju DDV-ja, lahko se je zgodilo, da smo včasih napačno prepisali še cene. Pri uporabi Saopnet POS-a se temu na daleč izognemo – vnesli smo šifre, cene, naziv, ob prodaji tako samo izberemo izdelek in izdamo račun. Ni nam potrebno dodatno omenjati, da je tudi izpis lepši in bolj profesionalen.”

Kljub temu, da Saopnet POS nudi vse funkcionalnosti, ki jih prodajalci izdelkov ali storitev potrebujejo, je vseeno enostaven za uporabo in omogoča prilagoditev glede na trenutne potrebe podjetja. S tem profesionalnemu izdelku zagotavljamo personalizacijo programske opreme do te mere, da jo podjetje vzame skoraj za svojo.

“Najbolj navdušeni smo nad možnostjo nastavitve “hitrih tipk” za artikle, ki se najpogosteje prodajajo in barvnim označevanjem tipk za lažje iskanje. Omogočene bodo tudi povezave oziroma prenosi iz POS v program SAOP iCEnter, da ne bo potrebno ločeno vnašanje za DDV in knjiženje v glavno knjigo.”

Pri izbiri ponudnika ne smete pozabiti tudi na zakonsko ustreznost programov, ki jih boste uporabljali. Z izbiro naše rešitve ste lahko pomirjeni – z ureditvami boste zagotovo vedno na tekočem, programe namreč vedno prilagajamo.

“Najbolj pomembno in najbolj enostavno je, da se uporabljajo programske rešitve istega ponudnika, saj je s tem olajšano nadaljne vzdrževanje, prav tako pa ni težav pri kompatibilnosti ali morebitnih zakonskih spremembah.”

“Saopnet POS bi priporočali tudi ostalim ljudem, ki iščejo celovito rešitev na našem trgu.”